nyitva1Hétfő-Péntek: 8-13-ig és 14-20-ig
(13-14 között ebédszünet)
Szombaton: 8-13-ig

Veszelyhelyzet2

Egészségvédelem


KulcsPatika akciók

kulcs logo

Elérhetőségeink

Elérhetőségeink

Gyógyszerinformációk

OGYEI logo hiv

Látogatott oldalak...

Oldalletöltések száma: 2520796
LX Line Partner Patika

Daylong-kA Spirig Pharma egy széles palettájú, megbízható fényvédő és regeneráló termékcsaládot ajánl vásárlóinak. A Spirig fényvédő termékek kényeztetik a bőrt, vízállóak, homokállóak és hosszú idejű hatékonyságot biztosítanak. Magas minőségüknek köszönhetően megfelelnek az összes bőrtípus, és a vásárlók elvárásainak egyaránt.

A Spirig javaslata: ne tegyük ki bőrünket a napnak túl hosszú ideig, mindig használjunk megfelelő faktorszámú Daylong fényvédőt, napozás után pedig a regeneráló Daylong Night Repair testápolót vagy az Excipial bőrápoló-család termékeit.
Fényvédő termékek:

Daylong SPF 15 Lotion
Daylong ultra SPF 25 Lotion
Daylong extreme SPF 50+ Lotion

Fényvédő termékek kisbabáknak és gyerekeknek:
Daylong Baby SPF 30 Cream
Daylong Kids SPF 30 Lotion

Napozás utáni regeneráló testápolók:
Daylong Night Repair Lotion

HOGYAN ÁPOLJUK BŐRÜNKET
A napsütés kedvező hatással van lelkünkre. De bőrünk csak egy korlátozott mennyiségű napsütést tud „elnyelni” és az UV sugarak a világon a legelterjedtebb rákbetegség a bőrrák okozói.

Íme néhány fontos tipp, amely kellemessé teszi a napozást:

  • Mindig használjunk fényvédő krémet!
  • Alaposan kenjük be bőrünket fényvédő krémmel napozás előtt 20 perccel!
  • NE feledkezzünk meg az ajkainkról, orrunkról, fülünkről, homlokunkról, fejünk búbjáról sem!
  • Viseljünk természetes anyagokból készült ruházatot (minél sötétebb annál jobb!)
  • Mindig viseljünk napszemüveget!
  • Dél körül legerősebbek a nap sugarai: ilyenkor, ha lehet mellőzzük a napon tartózkodást!
  • Legyünk türelmesek! Fokozatosan szoktassuk hozzá bőrünket a naphoz. Az első napokban csak rövid időt töltsünk a napon. Használjuk Daylong fényvédő bőrápolót (SPF 15, 25 és SPF 50+. Kisbabák és gyerekek esetében használjuk a Daylong Baby SPF 30 és Daylong Kids SPF 30 fényvédőt.)

DAYLONG 15
A kozmetikailag is elismert liposzóma alapú Daylong SPF 15 krém biztos védelmet nyújt az UVA és UVB sugarak ellen. Vízálló, homokálló, illatanyag-mentes, és fotostabil. Széles spektrumú CibaR és Tinosorb szűrőt tartalmaz, megfelelvén az UV (UVA és UVB) védelem standard elvárásainak.

DAYLONG 25 ULTRA
A kozmetikailag is elismert liposzóma alapú Daylong Ultra SPF 25 krém biztos védelmet nyújt az UVA és UVB sugarak ellen. Vízálló, homokálló, szagtalan, és fotostabil széles spektrumú filtereket/ szűrőket tartalmaz, megfelelvén az UV (UVA és UVB) védelem standard elvárásainak.

DAYLONG 25 ULTRA SPRAY
Daylong 25 Ultra spray 150 ml liposzóma alapú fényvédő naptej spray közepesen erős védelemmel, parfümmentes, különösen vízálló naptej.
A Daylong ultra 25 spray egy liposzóma alapú fényvédő kiváló UVA és UVB védelemmel. Különösen vízálló a liposzómáinak és a legmodernebb fotostabil széles spektrumú CIBA gyógyszergyár által gyártott Tinosorb S szűrőnek köszönhetően. A legmagasabb elvárásoknak megfelelő hatékony UV védelmet nyújtja (az ausztrál szabvány szerint), és garantálja a kiváló kozmetikai tulajdonságokat (nem zsírosítja a bőrt, minden bőrtípusra, szárazra, zsírosra megfelelő). Hígabb és folyékonyabb állagának, spray kiszerelésének köszönhetően különösen jól használható szőrrel borított testfelületen is, gyorsan felszívódik, nem kelt zsíros hatást a bőrön, különösen jól ápolja és védi a bőrt az E vitaminnak, aloe verának köszönhetően. Ez a kimagasló fényvédő az új, könnyedebb összetételével biztosítja a még könnyedebb használatot, ezzel végre lényeges előnyt nyújtva a férfiak számára is. Parfümmentes, tartósítószer mentes.

DAYLONG 25 VISAGE & VITAMIN
Daylong 25 Visage & Vitamin 50 ml liposzóma alapú fényvédő naptej vitaminokkal a nap által okozott bőröregedés ellen arcra közepesen erős védelemmel. Vízálló naptej, A, C és E vitaminokkal.
Az arcbőr naponta van kitéve a környezet különböző hatásainak, melyek bőröregedést okoznak. Sok ezen hatások közül (mint pl. UV sugárzás, irritatív-, légszennyezőanyag) káros a szabadgyök képződésre. A növekvő életkorral a szabadgyökök koncentrációja megnő a bőrben, ellenben a védelmező hatású antioxidánsok száma fogyatkozik. A megbízható, biztonságos, vitaminokban gazdag fényvédő használata a legfontosabb és leghatékonyabb intézkedés az idő előtti bőröregedés ellen.
A Daylong 25 Visage & Vitamin a fényvédő hatóanyagok és az antioxidánsokban gazdag vitaminok egyedülálló kombinációja. A benne lévő UV szűrő széleskörű védelmet kínál UVA-UVB sugárzás ellen és megelőzi az UV sugárzás indukálta szabadgyök képződést. A Daylong 25 Visage & Vitamin felülmúlja az EU szigorú szabályozása által előírt értéket az UVA védelem tekintetében!
Az A, C és E vitaminok antioxidáns hatásúak és védenek a károsító szabadgyököktől, valamint enyhítik a mély ráncokat. A modern galenikusi formájának köszönhetően az A-,C- és E-vitaminokat stabilan tartja, és a légmentes szórófejes kiszerelés megóvja a vitaminokat, mivel azok nem tudnak kapcsolatba lépni az oxigénnel. A termék ennek az „Airless system” légmentes rendszernek köszönhetően védett a szennyeződésektől és mindennemű csíraképződéstől. Kiszerelés: 50 ml légmentes szórófejes kiszerelésben.

DAYLONG 50+ EXTREME
A liposzóma alapú Daylong extreme SPF 50+ bőrápoló magas fényvédő faktorral (50+) rendkívül kényezteti bőrünket és megóvja az UVA és UVB sugaraktól. Illatanyag mentes, fotostabil, széles spektrumú filtereket tartalmaz, vízálló és homokálló. A Daylong extreme SPF 50+ fényvédő bőrápoló ideális minden olyan esetben amikor hosszan tartó napvédelemre van szükség, pl. trópusi vagy magas hegyi területeken/helyeken. A Daylong extreme 50+ fényvédő használata különösen javasolt a nagyon érzékeny bőrű emberek körében és abban az esetben ha 1 óránál hosszabb időt tervezünk tölteni a vízben.

DAYLONG BABY 30
Daylong Baby SPF 30 egy tiszta mikropigment alapú krém amely magas fokú védelmet nyújt az 1 év alatti kisgyermekeknek, csecsemőknek. A mikropigmentek kis tükörként visszaverik a nap sugarait, megelőzvén a leégést és egyéb nap okozta sérüléseket.
Mivel a krém illatanyag-mentes és nem tartalmaz semmilyen vegyszer alapú, kémiai fényvédő filtert, a Daylong Baby megbízható napvédő krém bébik és kisbabák számára egyaránt. Hasonlóképpen, mint az összes többi Daylong termék, a Daylong Baby termékünk is vízálló és homokálló.

DAYLONG KIDS 30
A liposzóma alapú Daylong Kids SPF 30 bőrápoló – az 1 éven felüli gyermekek számára kifejlesztett fényvédő - kiválóan megóvja a bőrt az UVA és UBV sugaraktól. 30-as védő faktort tartalmaz, vízálló, homokálló, parfümmentes, és fotostabil széles spektrumú filterekben gazdag, dermokozmetikailag elismert. Glicerint, dexpanthenolt és E vitamint tartalmaz, amely kiválóan hidratálja bőrünket.

DAYLONG KIDS 50
Daylong Kids 50 150 ml liposzóma alapú fényvédő naptej gyermekeknek adagolófejjel, erős védelemmel. Parfümmentes, különösen vízálló naptej.
Az adagolófejes Daylong Kids 50 speciálisan az egy év feletti gyermekek napvédelmére lett kifejlesztve, magas fokú UVA/UVB védelemmel, fotostabil fényszűrői a többi Daylong termékhez hasonlóan e termék esetében is liposzómákba vannak ágyazva, ez a formula garantálja a hosszantartó védelmet és különleges víztaszító tulajdonságot is (extra vízálló sós és édes vízben egyaránt). Glicerin, dexpanthenol, aloe vera és E vitamin tartalmával, parfümmentességével a legérzékenyebb gyermekbőrre is felkenhető.
Kiszerelésének további előnye: a praktikus adagolófejjel éppen a kívánt mennyiség (2mg/cm²) nyerhető ki.

DAYLONG NIGHT REPAIR
Napozás utáni, sejtmegújító hatású, liposzóma alapú, hűsítő, hidratáló, regeneráló és bőröregedést gátló testápoló.
A Daylong Night Repair (a DNS-t javító endonukleáz enzim sejtregeneráló hatásának köszönhetően) sejtmegújító hatású, elősegíti a naptól károsodott bőrsejtek regenerálását, ezáltal megelőzve a bőr korai öregedését. Glicerint, dexpanthenolt és E vitamint tartalmaz. Nagyon gyorsan felszívódik, anélkül, hogy zsíros állagot kölcsönözne a bőrnek és hosszú ideig hidratálja azt. Enyhén illatosított.


Forrás: Daylong

 
 
 
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresésének szükségességét.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!