nyitva1Hétfő-Péntek: 8-13-ig és 14-20-ig
(13-14 között ebédszünet)
Szombaton: 8-13-ig

Veszelyhelyzet2

Egészségvédelem


KulcsPatika akciók

kulcs logo

Elérhetőségeink

Elérhetőségeink

Gyógyszerinformációk

OGYEI logo hiv

Látogatott oldalak...

Oldalletöltések száma: 2617698
LX Line Partner Patika

Térkép

 

Bozókvár Patika - 1118 Budapest, Bozókvár u. 6

Tel: 319-7266 | Fax: 319-7266

 

A gyógyszertár környezete szűkebb értelemben a "volt Osztyapenko" környéke. A Budaörsi út vége, ahonnan az M7-M1 autópálya kezdődik. A Patika a PROFI élelmiszer-áruház parkolója mögött található, a Budaörsi út felöl, a második házban. Innen indul a TESCO busz az áruházba. A Bozókvár utca, a Sasadi úttal párhuzamosan fut. A Sasadi úti háziorvosi rendelő mindössze két sarokra (egy percnyire) van tőlünk.A gyógyszertárunk - bár a főútvonalról nem látszik - nagyon jól megközelíthető, a Sasadi úti buszmegállótól (40, 40gy, 41, 41gy, 53, 72, 87, 87A, 139, 153, 153gy TESCO, VOLÁN) gyalog fél perc. Hivatalos működési körzetünk a Sashegy Budaörsi út felé néző területe, vonzáskörzetünkbe tartozik a Gazdagrét, Budaörs és Őrmező is.

A gyógyszertár épülete
Az officina
A gyógyszertárunk Budapest XI. kerületének egyik legújabb közegészségügyi intézménye. Az itt dolgozó szakgyógyszerészek kezdeményezésére létesült, un. jogelőd nélküli patika. A gyógyszertár egy, az 1950-es években épült családi ház teljes átépítésével, felújításával jött létre. Az 1998 szeptemberében megnyílt gyógyszertárunk kialakításánál már nagy segítséget jelentett a tulajdonos-gyógyszerészek előző munkahelyein szerzett tapasztalata, így sikerült egy nagyon korszerű, szép, betegközpontú patikát létrehoznunk. A gyógyszertárunk officinája (eladó tere) három számítógépes kiadó hellyel rendelkezik, amelyből kettő bankkártyák (és egészségpénztári kártyák) elfogadására is alkalmas.

Felgyorsult világunkban gondot fordítottunk arra, hogy ne alakuljon ki várakozó sor gyógyszertárunkban valamint a gépkocsival érkezők részére, a parkolásra (a Budaörsi útnál, az utcánk alján található parkolón túl) saját gépkocsibeállóval is rendelkezünk.

Gyógyszerészek

Mészárosné Kenderes Berta Gurbán Anikó Mészáros Tamás

Mészárosné Kenderes Berta
Vezető gyógyszerész

Tanácsadási szakterülete:

általános, gyermekgyógyászat

Gurbán Anikó
szakgyógyszerész

Tanácsadási szakterülete:

általános, gyógykozmetika

Mészáros Tamás
szakgyógyszerész

Tanácsadási szakterülete:

általános, gyógynövények, gyógytermékekAsszisztensek

Mészárosné Busa Gyöngyi


Mészárosné Busa Gyöngyi
expediáló szakasszisztens

Tanácsadási szakterülete:

általános, gyógytermékek, kozmetikumok

 
 
 
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresésének szükségességét.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!